Homeage lifestyle bulletin!

Handige nieuwtjes en tips om bij u thuis toe te passen

Tip van de week!

Ga naar de lampenkap winkel en maak gebruik van onze speciale coupon.

Stap voor stap!

In de winkel maakt u mooie spulletjes zelf, gemakkelijk en snel.

Hoe doe je dat dan?

Wat is een goede foto om een muurprint te maken? Vraag het ons, stuur ons een mail en wij beantwoorden uw vragen. 

Gemakkelijk hoor!

Een foto gemaakt met een 6 megapixel camera geeft een goed resultaat. U kunt uw foto gewoon uploaden in homeage en u wordt prima ontzorgt!

Vrienden van Homeage

www.stickerplakkers.nl het nieuwsblad met antwoorden en tips '' Hoe monteer ik mijn mooie prints op muur en wand.

www.spierenburgh-atelier.nl kunst atelier, '' Exposities en workshops plus in de zomermaanden een gezellige theetuin 

www.rireklame.nl Gestart in 1986 als ambachtelijk reclame atelier, gevestigd in Amsterdam is expert op het gebied van wanddecoraties en sign, bezoek de site en zie wat er allemaal met print mogelijk is.

 

 

X

Stel ons vragen en geef uw reacties, nieuwtjes en leuke ideeën! Klik hier
blog-3

PRINTS IN DE TIENERKAMER, laat zien wie je bent!

Onze dochter is nu 14 jaar en is helemaal gek van paarden. Ze doet dressuur en dat vindt ze geweldig. Toen we hoorden van PLEXI-PRINT van Homeage zijn we eens in de winkel gaan kijken

de winkel gaan kijken.

We hebben een PLEXIGLAS fotoschilderij gemaakt bij Homeage van een prachtig moment van onze dochter met haar paard samen voor de wedstijd, een prachtig portret.

Nu is dit moment iedere dag bij ons, iedere keer als we ons huis instappen en onze jassen uittrekken valt ons oog op die twee die op een mooi plekje in de hal hangen.

Nadat we onze bestelling hadden geplaatst duurde het een paar dagen en toen kwam ons cadeau binnen, het gemakkelijke ophangsysteem maakte het mogelijk dat we onze dochter direct aan de muur konden hangen, kortom zowel het maken als het betalen en zelfs het ophangen ging allemaal snel en soepel.

Vriendinnnen van onze dochter vinden de print ook super en ik hoorde dat meerdere ouders van haar vriendinnen ook aan het shoppen zijn geslagen bij homeage, muurprints en lampenkappen, allemaal hartstikke leuk.

Ook de meiden zelf geven elkaar wand en schilderijprints cadeau van leuke momenten van school of hobby of vakantie, ze vinden het echt een tof verjaardagscadeau.

We hebben ons voorgenomen om de site van Homeage regelmatig te bezoeken en op facebook hebben we een bericht geplaatst zodat meer mensen eens bij Homeage gaan kijken.

Hoe je wilt wonen bepaal je zelf!