Contact

U kunt ons mailen via: homeage.webshop@gmail.com
Homeage beantwoordt mails op gezette tijden.
Alle producten worden in Nederland in 
eigen atelier met zorg geproduceerd.
K.v.K A'dam: 33183500
BTW / Tax no, : NL007599158B01

Homeage
Tt Vasumweg 53
1033 SE Amsterdam
tel 020-4936000
E-mail: homeage.webshop@gmail.com

Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

Wij sluiten elke aansprakelijkheid uit voor schade die ontstaat door het door ons geleverde artikel op eigendommen van derden te monteren. Danwel op ondergronden te monteren waar het materiaal van het artikel niet voor geschikt is. U bent zelf verantwoordelijk voor de afbeeldingen en teksten die u bij Homeage bestelt. Wij nemen de verantwoordelijkheid hiervoor niet over bij de aanname van de bestelling. Wij betuigen ook geen instemming met de opdruk. Wij behouden ons het recht voor om orders met racistische of ongepaste teksten te annuleren. Auteursrechtelijke aansprakelijkheid tegen ons is uitgesloten. Ook de aansprakelijkheid op vervolgschade is uitgesloten. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit te late leveringen. 

Bewaren aangeleverde bestanden

Wij bewaren de definitieve bewerkte ditigale beelden van u slechts 1 maand. In verband met uw privacy worden deze na een maand gewist. Wij zijn niet verplicht de door u aangeleverde voorbeelden en digitale bestanden te bewaren.

Levertijd

De levertijd is maximaal tien werkdagen. Verzending vindt plaats nadat de volledige betaling is ontvangen. Wanneer een betaling niet op tijd wordt ontvangen zijn alle levertermijnen en aansprakelijkheden hierop niet meer van toepassing.  Onze leveringen worden per post bezorgd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij bezorging. Wanneer u het bestelde product absoluut op een bepaalde dag voor een bepaalde tijd nodig heeft, kunnen wij deze per express verzenden. De meerkosten voor expressverzendingen worden apart in rekening gebracht.      

Betalingsvoorwaarden 

Bestellingen dienen vooraf betaalt te worden. Dat kan via ideal of, indien u niet internet bankiert, gewoon per bank. Na ontvangst van de betaling wordt de productie opgestart en verzonden.  

Leveringsvoorwaarden

Recht van retour vervalt. Voor artikelen besteld via internet geldt de wet "kopen op afstand" en heeft u recht op retour van artikelen. Wij leveren alleen maatwerk waarvoor het recht van retour niet geldt. Eventuele fouten of mankementen dient u ons binnen zes dagen na ontvangst van de bestelling te melden.